Moderato

coffee & cakes

...where style meets cake

opširnije

Naša priča...

Moderato coffee & cakes bar svoje je utočište pronašao u Vili Pasini, u kojoj se pisala povijest Šibenika. Spoj elegantnog prostora klasične profinjenosti i visokoprofesionalne razine usluge razlog je zbog kojeg ćete se u svakom trenutku osjećati kao u vlastitom dnevnom boravku.

Stoljetna plesna dvorana, u kojoj se nekad pjevalo, plesalo i slavilo život, danas je središnji prostor Moderato coffee & cakes bara kojeg prožimaju mirisi kave bogatog raspona okusa i neodoljivih slastica iz vlastite proizvodnje.

Cakes

Moderato Cakes

Udovoljite svom nepcu

Moderato

cakes

Moderato cakes izrađuju spretne ruke našeg slastičarskog tima prema originalnim recepturama, s puno ljubavi i pažnje. Najbolje belgijske i talijanske čokolade, mliječno vrhnje, maslac, lješnjaci udovoljavaju i najzahtjevnijim sladokuscima. Visokokvalitetni i pomno birani sastojci od prvog dana sastavni su dio naših prepoznatljivih torti i kolača. Iskustvo stečeno u izradi slatkih delicija iz dana u dan nadograđujemo te pratimo nove trendove.

ponuda

Make a Reservation

Moderato

catering

Moderato

Vjenčanja i eventi

Želite da na dan vašeg vjenčanja baš sve izgleda savršeno, uz minimalan napor i stres, a da pritom svojim gostima omogućite domjenak sa stilom, baš onakav kakav priliči svečanom svadbenom činu? Vaša briga ovdje završava, a naša misija započinje.

opširnije

 

 

Final Stage

Moderato

coffe & cakes

...WHERE STYLE MEETS CAKE...