Vjenčanja & eventi

Catering

Vjenčanja & eventi

Želite da na dan vašeg vjenčanja baš sve izgleda savršeno, uz minimalan napor i stres, a da pritom svojim gostima omogućite domjenak sa stilom, baš onakav kakav priliči svečanom svadbenom činu?

Vaša briga ovdje završava, a naša misija započinje.

Moderato coffee & cakes bar unutar vlastitog, profinjenog interijera i prekrasnog, prostranog dvorišta, nudi mogućnost usluge cateringa. Organiziramo predsvadbene domjenke, poslovne ili prigodne domjenke, proslave rođendana, krštenja, Prve Pričesti i Krizme te druge evente, ovisno o vašim zahtjevima.

Uz sve vaše individualne želje te znanje i iskustvo našeg visokoprofesionalnog tima, pripremit ćemo jelovnik prilagođen svakoj željenoj prigodi. Svečane domjenke organiziramo i na drugim lokacijama diljem Šibensko-kninske županije, ali i izvan nje, vodeći računa o svim bitnim detaljima, kako biste svoj veliki dan proveli u što opuštenijoj i bezbrižnijoj atmosferi.

Vjencanja 2

Vjenčane

torte

Vjenčana torta je kraljica svadbene večeri koja razotkriva vašu osobnost i stil. Prilikom izrade vjenčanih torti, vodimo računa i o najsitnijim detaljima, kako biste bili zadovoljni i opušteni tijekom cijele svadbene ceremonije. U dogovoru s mladencima definiramo broj uzvanika na vjenčanju, okus torte i dimenziju, kao i posebne dekorativne elemente te njezin krajnji izgled. Volite li klasičan i elegantan ili pak preferirate moderan i retro stil, sasvim je svejedno! Dat ćemo sve od sebe da svaku vašu zamisao pretvorimo u savršenu tortu koja će vam zauvijek ostati u sjećanju.

Rođendanske

torte

Postoji li nešto ljepše od iskrenog dječjeg osmijeha? Iznenadite svog mališana tortom na omiljenog lika iz crtića ili bajke i izmamite mu osmijeh na lice! Neka njegova malena proslava bude razigrana, vesela i šarena, kao i torta koju ćemo izraditi s posebnom radošću. Vrisak oduševljenja na rođendanskom partiju je zagarantiran!

Torte

za razne prigode

Kreativni slastičarski tim Moderato coffee & cakes bara izrađuje torte za različite prigode po vašoj želji i zamisli: Krštenja, Prve Pričesti, Krizme te brojne druge evente.

Kreiraj

vlastitu tortu

Mi volimo kreativnost! U Moderato coffee & cakes baru i vi možete kreirati vlastitu tortu! Izaberite željenu kombinaciju okusa, dizajn torte, dekoraciju i dimenziju! Želite li iznenaditi svoju blisku i dragu osobu, pokazati joj koliko dobro poznajete njezin ukus ili jednostavno uživati u vlastitoj kreaciji i okusu svoje omiljene torte?

Otvoreni smo za sve sugestije, prijedloge i želje! Bitna je samo malena doza kreativnosti i vaša torta je tu!

Kolači

Moderato

kolači

Izrađujemo suhe i kremaste kolače po narudžbi za različite evente; vjenčanja, krštenja, pričesti, krizme, rođendane i ostale prigode.